Ett par steg framåt i livet .

Nu har det verkligen hänt en hel del sedan jag bloggade senast. Även mina besökare här på bloggen har minskat med säkert 90%, fast det är då inte så konstigt. Den helt klart största saken som har skett i mitt liv just nu är att jag har flyttat hemifrån. Jag, tänk lilla jag, har äntligen flyttat bort från syster och mamma. Nu är det inte mera de två som sover i rummet bredvid mig, utan min kära wifey Tova.

Flytten kom verkligen plötsligt. Så klart har vi redan talat om att flytta ihop en tid, men det har väl inte varit så seriöst.. Tills för ca fyra veckor sedan då vi satte oss ner tillsammans och tittade på alternativa boenden. Redan ett par dagar senare gick vi på vår första bostadsvisning någonsin och föll pladask för den perfekta tre-rummaren. En vecka senare var hyreskontraktet undertecknat och vi fick börja flytta in. Idag är det exakt två veckor sedan vi officiellt flyttade in och jag trivs så bra här i Arabia! Jag har ett jättemysigt sovrum och walk-in-closet, Tova har ett jättestort sovrum och därifrån går man även ut till vår enormt stora balkong. Vi har ett fint vardagsrum och ett snyggt, öppet kök samt världens bästa badrum med golvvärme. Lägenheten är så stor som 75 kvadratmeter, men visst får vi betala för det också. Aja, nämnde jag redan att vi bor i samma hus som mitt jobb?! Haha. Jag tar bara hissen ner till andra våningen på morgonen så är jag framme på jobb. Ganska sjukt..




Tycker att vi har fått det riktigt fint fixat här hemma redan och det är inte så mycket som fattas mera. På lördag bakade vi pepparkakor (ni ser mina fint egendesignade kakor på bilderna :) och firade lillajul, så nu börjar det vara rätt så hemtrevligt här. Vi har till och med hängt upp en ljusslinga på balkongsräcket.

Förutom flytten så börjar jag ha mina planer för fortsatta studier ganska klara och nästan allt känns väl ganska bra för tillfället. Som en liten extra twist på vår flytt ännu så står vi i kö till en större lägenhet i samma hus i fall Paulina flyttar in med oss på våren någon gång!