Regn och rusk .

Har en rätt så tung arbetsvecka bakom mig och försöker nu hitta krafter inför ännu en dag imorgon. Jag har haft öppning hela veckan, vilket betyder att jag har varit tvungen att vakna redan ca 05.30. Blä. Det enda positiva är att arbetsdagen sedan går ganska fort och man får gå hem redan klockan tre. Men jag är inte alls någon morgonmänniska.
Kommer alltså att vara helt slut imorgon. Och efter jobbet, senare på kvällen, tar Fredrik mig ännu med på någon slags stand up-show, så hoppas verkligen att jag inte tappar humöret i något skede. Det händer ganska lätt när jag har sovit för lite, ätit för lite osv.. Nä, nej, men det är faktist veckoslut sedan. Vem skulle inte vara på bra humör då!
Pappas kattunge i min famn på bilden ovan. Vill så gärna ha en egen!
 
Från det ena till det andra så har jag nu kommit fram till att även jag vill ha en egen Ipad. Någon som har speciellt erfarenhet av en Ipad mini (4)? Är skärmen i så fall tillräckligt stor eller känns den för liten? Hade redan bestämt mig för att köpa en sådan, men sedan blev jag plötsligt osäker igen när jag började fundera på om skärmen skulle vara tillräckligt stor på den. För jag kommer säkert att använda den mycket till att se på videon, Netflix mm. Tycker bara att Ipad Air känns så klumpig i mina små händer. Hmm.
Har ännu lite tid att fundera eftersom jag tänkte beställa den i december, passligt till julafton.

För lite tid och för många val .

Dagarna går så fort så fort. Oberoende om jag har jobb eller inte så finns det alltid något att göra och sedan är dagen slut igen. Den senaste tiden har mamma, syster och systers pojkvän varit i New York. Visst har jag själv alltid lust att åka på resa, men just den här gången kändes det helt okej att bli hemma. Har rest omkring så mycket det här året redan. Jag och Fredrik var hundvakt medan de andra var bortresta och hem kom de med en massa fina presenter. Kändes nästan som julafton när jag både fick klädesplagg från Victoria's Secret och Heidi Klum och dessutom min favoritchoklad Reese's peanut butter cups!


Se förresten så ljust mitt hår är igen (dock är det extra ljust på bilden när solen skiner). Vet inte vad jag ska tycka om den saken. Den mörkare bruna färgen höll igen en gång i sig bara några veckor, men det är inte riktigt lika ljust som det var i slutet av sommaren. Tycker att det är ganska konstigt eftersom min helt egna färg är mycket mörkare. Antar att jag har varit för mycket ute i solen? Haha. Nej men jag är nog nöjd så här också!



Mitt huvud har varit lite upp och ner de senaste dagarna. Funderar igen en gång på vad jag ska göra nästa år. Det finns allt för många val. Åtminstone vet jag nu att Hanken inte riktigt var något för mig. Klasslärare då? Barnträdgårdslärare? Turism? Något helt annat? Kanske i Sverige? Ska jag försöka jobba nu fram till sommaren? Vad tänkte min pojkvän göra nästa år? Jag blir galen.