En Josefin med sushi tack .

Hjälp. Reserverade nyss en Iphone 6S plus i roséguld! Det var lite spontant eftersom jag egentligen hade tänkt köpa en Ipad mini 4. Sedan tänkte jag bara att "nåmen, Iphone plus är ju nästan lika stor som en Ipad mini och jag behöver snart uppgradera från min Iphone 4.." Och så bestämde jag mig för det. Plus-modellen är verkligen mycket större än de andra, så jag är en aning nervös för hur den ska kännas i handen. Har ju inte ens hunnit gå och titta på den i butiken!
Håller tummarna som bäst. Just den telefonen jag ville ha (plus, 64gb, roséguld) fanns det bara en av i Itäkeskus, så de meddelar mig imorgon om jag får den eller inte! Annors kanske jag måst vänta länge ännu eller kanske köra efter den till Åbo eller något. Spännande! Har varit Iphone 4S-ägare nu i många år och väntar så på att få testa något nytt.
 
 
Annors har den här dagen varit riktigt skön. Vaknade på morgonen av att Josefin försökte få tag på mig och bråttom fick jag att klä på mig för att hinna till Tölö och äta sushibuffét med henne. Super gott var det och super mätt blev jag. Sedan traskade vi hem till Josefin och jag fick äntligen se hennes lägenhet som var jättetrevlig!
Resten av kvällen har gått åt till att försöka få övningsprovet gjort inför skepparkurstenten på fredag. Får se hur det går. Har inte riktigt hängt med hela tiden om jag ska säga så.
 
Ser extra mycket fram emot att fara hem till F ikväll eftersom han har lovat laga en sen middag åt oss. Inte ofta han kockar och han har inte heller berättat vad det blir ännu, så jag är lite nervös. Haha.. Men jag är helt säker på att det blir gott hur som helst!
 
 
Jag har aldrig gjort ett pepparkakshus förut så nu tyckte jag att det var på tiden! Ett riktigt godishus blev det. Inte kanske världens stiligaste, men nöjd är jag! :)