Blommor och bin .

Sen jag bloggade sist har jag hunnit med en massa skoj. Bland annat varit och lyssnat på Alina Devecerski och Linnea Henriksson, festat en del, ätit god mat (både hemlagat så väl som kinesiskt, sushibuffé mm.) och så har vi så klart kämpat på med träningen, Tova och jag.

På lördag åkte vi till Ikea för att köpa en del nödvändiga saker. Speciellt den stora kastrullen var ett super bra köp eftersom vi nu kan koka soppor av alla dess slag! Testade i dag efter jobbet ett nytt intressant recept på en italiensk köttsoppa. Den blev så god att soppan som var tänkt att räcka till åtminstone två dagar nästan tog slut direkt. Istället för en vanlig tråkig kött- eller korvsoppa med potatis så innehöll den här ordentligt kött, en massa zucchini, vitlök, pesto mm och så valde vi att ännu till lägga i morot. SUPER! Rekommenderar. Googla bara italiensk köttsoppa så hittar ni säkert receptet.



Även fast jag kanske inte är så bra på att sköta om blommor (min orkidé från Ikea dog redan på vägen hem..) så älskar jag växter! Det är så mysigt med en liten blomma här och där plus att det piggar verkligen upp. Tacka vet jag snälla mormor som alltid ibland hämtar nya blommor åt mig när de gamla har dött.



Ja, jag tycker att det är så fint med blommor att jag själv pysslade ett litet blomträd på väggen vid min fotända av sängen. Kanske ännu ska pyssla några gröna blad åt den, heh :)