Baltikums största stad .

Resan som jag skrev att jag planerade blev plötsligt av, och mycket snabbare än förväntat.
 
Förra söndagen hittade jag flygbiljetter till Riga väldigt förmånligt med Finnair och Freddo hann knappt svara "Okej" så hade jag köpt biljetterna åt oss. Uppe i luften svävade vi redan på tisdag och vi hade en jättekul stadssemester i Lettland ända till lördag.
 
Riga var ungefär som jag hade förväntat mig och eftersom ingen av oss riktigt orkade gå omkring i kyrkor dagarna långa så hittade vi på lite roligare program. Vi besökte bland annat Rigas Zoo där de hade både giraffer, zebror, flodhästar och isbjörnar. Mycket bättre än samma gamla Högholmen här hemma. I parken utanför djurgården hyrde vi en trampbil som vi trampade omkring med och åt sockervadd. Nästsista dagen tog vi bussen till Sigulda som ligger 50 km ifrån Riga och besökte en äventyrspark med linbana och annat skoj. Blev både solbränd på axlarna där jag hade glömt att smörja in mig med solkräm och dessutom sjuk i varenda muskel i hela kroppen efter att vi tagit oss igenom någon slags hinderbana som gick genom skogen ca 10-20 meter ovanför marken.
 
 
Nog sagt om resan. Nu ser jag fram emot midsommaren trots att det har lovats regn och tråkigt väder. Redan imorgon hoppar jag på en buss till Borgå och på fredag får vi gäster hem till Freddo. Skoj!


Våren 2015 .

Detta har jag gjort under våren:
 
- Jobbat några månader på daghemmet Axel och haft det jättebra
- Firat bl.a. min egen 20-årsdag, samt vappen och annat skoj
- Flyttat tillbaks till Tölö och inrett mitt rum
- Äntligen tagit studenten
- Skrivit inträdesprov
- Varit på spa i Tallinn, färgat håret till min helt egen bruna färg
- Testat på gelnaglar för första gången
- Ätit allt för mycket ute
- Försökt planera sommaren, resor osv
- Tränat lite mellan varven
 
Just nu tar jag bara dagen som den kommer. Mitt sommarlov började för en vecka sedan och det är faktist lite tråkigt att inte ha ett jobb att gå till varje dag. Jag tänker hur som helst bara slöa, äta gott och göra roliga saker i sommar så länge jag varken har studier på gång, en massa räkningar att betala eller en familj att försörja. Haha.
 
Tror inte att jag kommer att vara så aktiv här på bloggen heller i fortsättningen, men det skulle vara kul att lägga in ett par bilder nu och då. Mest som minnen för mig själv.
 
 
Hann aldrig ta några ordentliga studentfoton, vilket berodde ganska mycket på mitt bristande intresse för det.. Men bara vi har gott om tid här någon dag så skall säkert det också fixas. Är så nöjd över min fina klänning från Michael Kors som vi hittade efter mycket sökande. Det här fotot togs på skolgården efter dimissionen som för min del var redan fredagen 29.6 tillsammans med resten av Tölö kvällsgymnasium. Mamma hade ordnat en jättefin studentfest hemma hos oss samma kväll och när gästerna hade gått hem smet jag och mina fina vänner ännu ut på en drink eller två i Aussie bar. På lördagen firades kusin SImon i Dalsbruk och där hoppade vi på bussen som tog oss till Ekenäs och Ettan för att fortsätta studentfirandet. Trött som jag var efter allt ståhej lyckades jag sova bort 17 timmar i sträck efter den helgen.
 
Nu borde F snart vara här. Vi ska äta en fin kombination av franskisar från McDonald's och mammas hemlagade skagenröra på bröd. Dessutom ska vi kolla på flyg och hotell inför en resa som förhoppningsvis blir riktigt snart av!