If it wasn't for you .

Weekend Festival var precis så bra som jag hade tänkt mig. Det enda som inte var så bra var tajmingen. Kände redan före festivalen att en liten förkylning var på kommande och efter två dagars festande utomhus, plus efterfest båda kvällarna, bröt förkylningen ordentligt ut. Nåh, de flesta kommer väl att få den här vanliga höstflunssan hur som helst så bra att få den undan. Höst.... Brr.
 
 
Trots en massa krämpor har jag inte kunnat vara borta från jobb. På tisdag var jag ensam med barnen i skolan första lektionen och idag hade vi föräldramöte på kvällen. Jag vågar nästan säga att det var det första föräldramötet jag någonsin deltagit i (eftersom jag då inte är någon förälder..), och lite konstigt kändes det att stå framför en massa föräldrar och berätta om hur det går till på eftis mm. Roligt var det ändå att få träffa barnens föräldrar och diskutera vissa saker. Jag kom än en gång att tänka på hur stor roll jag faktist har i deras barns liv. Speciellt nu när jag även är assistent i skolan så umgås jag med barnen omkring 30 timmar i veckan, vilket är mera än några tillbringar med sin mamma eller pappa.
 
 
Endast två jobbdagar kvar och sedan åker jag med syster till Dalsbruk för att fira veckoslut. Bokade dessutom igår en resa till Sverige! Reser dit på höstlovet tillsammans med mamma, Molly, Simon, moster och mormor. Kommer att bli jättebra.

Flummar på igen .

Resan till Ryssland var precis så bra som jag hade förväntat mig och lite bättre! Att jag hade bästa kusin Simon med mig som sällskap höjde mycket på stämningen.
 
..Så var alltså St Petersburg besökt. Vi fick se väldigt mycket av staden eftersom vi hade vår buss som vi kom med vid hotellet och kunde åka iväg med den på guidade rundturer. Katarinapalatset och Eremitaget var några av de mer kända platserna vi besökte. Tänker ladda upp mera bilder från resan någon annan dag, de här två får duga för stunden.
 
 
Utöver de guidade turerna var vi även på en Champagne & vodka kryssning samt äventyrade på egen hand i centrum. Jag tror säkert på att Petersburg kan vara en ganska farlig storstad (för det kan väl alla storstäder vara), men så länge man vet vad man gör och håller ögonen öppna så klarar man sig fint! Själv märkte jag inte av något konstigt eller "farligt" under min vistelse.
 
Här hemma i Finland har jobbet börjat och allt går bra. Gruppen på eftis verkar vara jättebra och jag kan inte klaga på något. Endast två arbetsdagar kvar innan det är Weekend Festival som gäller med brudarna! Håller tummarna för att vädret ska hållas någolunda fint under helgen.

Sommartider .

Har flera fina dagar i Dalsbruk bakom mig. Till min stora lycka har mitt ben blivit avsevärt bättre under de senaste dagarna så jag har kunnat göra en massa roliga saker. Bland annat fiske, utflykt till Salo, simning, fest i Kasnäs och även lite volleyboll har jag kunnat delta i. Nöjd och glad sitter jag nu på bussen till stan där jag imorgon har utbildningsdag. Får dock sova bara två nätter i min egen säng eftersom bussen till St Petersburg går tidigt på torsdagmorgon! Att få besöka Ryssland kommer verkligen att vara en upplevelse och att jag ännu till får göra det med min kusin och faster gör saken bara bättre. Känns jättebra att få göra en ordentlig sommarresa ännu innan jobbet och vardagen börjar igen nästa vecka.

Helt tråkigt kommer det ändå inte att bli att återgå till vardagen med Weekend Festival genast sen följande veckoslut att se fram emot (spontanshoppade biljetter dit med twinsen förra veckan). Tycker också att det blir skönt med lite rutiner i livet igen, nya möjligheter och nya utmaningar!