Du låtsas som det regnar .

Visst är Veronica Maggios nya skiva helt perfekt?! Låtarna gillar man bara mer och mer desto fler gånger man lyssnar på dem, precis som det ska vara. Och hur ovanligt är det inte att precis alla låtarna i ett album är bra! Av de skivor jag har lyssnat igenom är det bara Håkan Hellström ("Nåt gammalt, nåt nytt, nåt lånat, nåt blått") och Beyoncé (4) som har lyckats med det. Även Veronicas tidigare album har varit skitbra. Min personliga favorit av hennes nya låtar är "Hädanefter".


Nu ska jag packa väskan för resan till Dalsbruk. Om jag har tur så får jag låna bilen imorgon och köra på kvällen, annors kommer jag i väg först på lördag. Mycket ska packas då det vankas halloweenfest och grejs. Ska även fixa ihop en outfit för discot imorgon. Jajja, ska bli skönt att få sova snart!

Pumpkin pie .

Hoppas att jag skrämde ungarna på eftis ens lite grann med min hemska mask..! Skoj hade vi i alla fall med Halloween disco. Imorgon igen! Men då är det Kottby lågstadie som ordnar. Själv far jag frivilligt dit för att hjälpa till.




Ted Baker .

Fick världens finaste penal av mamma för ungefär en vecka sedan då hon kom hem från en resa. Oj vad jag älskar Ted Baker. Fick även en väska från Guess (och lite kläder) som jag måste ta bild på här någon dag och visa för er. Känner mig lite bortskämd för tillfället, men otroligt glad!
 

 
Fick lite grejjer fixat efter jobb inför lördagen och jag hann även efter mitt paket från Nelly. Allting passade jättebra, så behöver inte skicka tillbaks något. Dessutom fick jag lön idag, så allt känns bara bra!
 
Nu tillbaks till min inlämningsuppgift i finska..

Mimmi Emilia .

Tiden räcker inte alls till just nu. Har inte ens hunnit vara till Posten efter mitt paket från Nelly som kom för flera dagar sedan! Så då förstår ni hur fullt mitt schema är. Men imorgon kanske jag hinner. Ska in till stan efter jobb och söka efter ett par små detaljer till min halloween outfit, så tar Posten på väg hem därifrån. Blir dock lite bråttom eftersom jag ska vara hemma igen klockan 7. Då äter vi middag och firar mammas födelsedag.
 
Inte klagar jag precis på att jag har mycket att göra, men när det finns flera saker som jag blir tvungen att prioritera bort. Min stickning har blivit på hälft (ja, jag stickar en halsduk..), min nya bok är än så länge oläst och träning kan jag helt glömma. Dessutom får vännerna i Karis klara sig utan mig ännu ett veckoslut då jag åker till Dalsbruk på fredag för att fira Halloween.
 
 
Super söta jag som liten. Tycker ni att man känner igen mig bra eller har jag förändrats? Själv tycker jag att jag inte alls har förändrats så mycket. Känner mig också ännu ibland som lilla Mimmi på bilden.

Kryssning med Grace .

Ett jättebra veckoslut ligger bakom mig och det var bara synd att det gick så snabbt. På lördag körde vi till Åbo där Molly och de andra semifinalisterna körde igenom sina låtar en gång inför uppträdandet på båten följande dag. Ombord på nya Viking Grace åt vi super god mat och efteråt blev det champagne och Haloo Helsinki! live i clubben.
 
Pigg vaknade jag på söndagmorgon klockan 8, konstigt nog. Hela förmiddagen gick åt till att styla syster och fixa hennes hår samt smink. Blev bjudna på buffét före semifinalisternas show och OJ så jag åt! Minns inte när jag senast skulle ha fått i mig så mycket mat. Åt inte på över ett dygn efter den måltiden ska jag berätta för er.. Haha.
 



Passade på att investera i lite drickor som var rätt så billiga i Tax Free:n, så nu är mitt icke-existerande barskåp påfyllt för resten av året. Först mot kvällen då vi kom i land kände jag av sömnbristen från förra natten, men orkade ändå köra hem till stan i regnet. Sov som en stock efter det.
 
Har en massa program den här veckan igen. Extra program med eftis på torsdag och fredag och den enda "lediga" kvällen i veckan på onsdag måste jag lägga på att fundera ut och fixa en Halloween-outift och räkna matta för att ta igen en lektion jag missade. En uppsats i finskan ska även göras. Har nyss gjort läxor i ca 4 timmar, så känner att jag är värd ett avsnitt av The Mentalist nu.

Innan natten blir dag .

Hej! Det här är ett testinlägg så att jag bättre kan redigera designen. Det roligaste med att byta blogg är att få fundera och testa sig fram när man fixar utséendet på den. Är ingen expert på området, men förstår grunderna. Och det jag inte förstår så klurar jag väl rätt så fort ut!
 
 
Ps. Jag har kopierat designen av en annan, d.v.s. jag använde en gratisdesign som grund, men har ändrat rätt så mycket på den och kommer säkert ännu att ändra lite efter hand.