Yellow flicker beat .

Mina tre veckor som sjukskriven har kommit och farit. Nästan i alla fall. På måndag börjar jag jobba som vanligt igen och det ska bli jätteskönt. Tog nyss bort gipset, så handen känns för tillfället ganska stel och känseln i lillfingret fungerar inte riktigt som vanligt, men jag hoppas att det snabbt blir bättre.
 
Igår fick jag flera saker uträttade. Jag fixade ledigt för höstlovet eftersom vi ska till Stockholm, skulle annors ha haft utbildningsdagar då. Bokade också tid hos vår hälsovårdare för den årliga hälsogranskningen som man måste göra när man jobbar med barn. Resten av dagen spenderades hos mormor. Hem kom jag igen med magen proppmätt, nya vantar på händerna, en ny halsduk och en ny ylletröja. Ja, jag har en riktigt typisk mormor som stickar, dricker kaffe och oroar sig för att man inte har fått tillräckligt med mat sedan man senast träffade henne.
 
 
På dagens schema finns det en massa skoj. Vaknade redan klockan 6.30 (vete fään varför..) och hann se de missade avsnittena av Paradise Hotel. Klockan är ännu inte ens 9, så innan jag beger mig in till centrum för lite fredagsshopping så ska jag njuta av en kopp kaffe eller två. Ett Ikea-besök ska göras tillsammans med Janni och efter det kommer Paulina och Tova till mig på tjejkväll. Måste dock försöka spara lite krafter till lördag också. Ska hjälpa Janni att flytta och på kvällen drar vi iväg på fest!