Underbara sommar .

För snart tre veckor sedan ringde de från Folkhälsan åt mig. De undrade om jag råkade ha möjlighet att komma och hjälpa till på eftiset i Arabia några veckor eftersom de inte ännu hade hittat en långvarig ledare. Orsaken till varför de frågade just mig är då för att jag har jobbat där redan i två år förut och känner både barnen och den andra eftisledaren. Visst hade jag sett fram emot att få njuta av mina sista sommarlovsveckor i lugn och ro, men vem tackar nu nej till ett roligt jobb? Speciellt när resten av året kommer att se lite fattigare ut för min del.
 
Så nästa vecka är det både min sista vecka på jobb och första vecka av öppna universitetsstudier vid Hanken! Gissa om det känns konstigt att börja studera igen ordentligt efter ca 2 år?! Förhoppningsvis går det ändå bra och går det tillräckligt bra så kanske jag plötsligt sitter med en riktig studieplats nästa år.
 
 
Trots att jag har jobbat de senaste två veckorna så har jag hunnit med mycket skoj. Så klart har jag umgåtts så mycket som möjligt med killen min, solat, badat, läst flera bra böcker, varit på kräftskiva och gjort mycket god mat eftersom mitt matlagningsintresse har slagit till. Nu på helgen blir det något så festligt som bröllop i Borgå och sen följande helg blir säkert minst lika festlig, för då firar vi Emma!