I can't remember to forget you .

Veckan rullar på som vanligt. Eller åtminstone nästan som vanligt. Fick ett samtal på lördag av läraren i skolan där jag jobbar och hon undrade om jag ville vikariera henne som lärare en dag. Så klart jag ville det! Så i går fick jag agera lärare och riktigt bra gick det. Barnen testade mig nog lite extra så som de brukar göra då inte den riktiga läraren är på plats, men med lite hjälp av min kollega fick vi allting fixat och gjort. Inte många 18-åringar som får chansen att leka lärare på riktigt och jag är tacksam över att jag får ett sådant stort förtroende.
 
I dag har jag hunnit med konstigt mycket trots att jag är snuvig och inte känner mig helt på topp. På morgonen var jag till läkaren angående ett födelsemärke på foten och ett utslag på ryggen - fick remiss till en hudspecialist som jag ska träffa om ca två veckor. Jag hade sedan passligt med tid innan jobbet började för att hinna äta kinesisk buffét i Arabia. Vardagslyxen fortsatte då mamma kom efter mig från jobbet och bjöd på Happy Meal i McDonald's. Mumsigt. Nu ska jag skicka in ett par skoluppgifter som jag har fått färdiga och sedan fortsätta läsa på Hary Potter som jag inte har hunnit med sen förra veckoslutet.
 



Bjuder på fredagens outfit.. Innan jag hoppade i min nya OnePiece det vill säga!

Modetips; Sätt på dig en långärmad under ylletröjan och vik upp nedersta delen av ärmarna ovanpå tröjan. Jättesnyggt och bekvämt. Tänker själv inhandla ett par nya långärmade i fina färger att matcha med alla mina ylletröjor här hemma. Halsduken köpte jag i Åhléns när vi var i Stockholm. Den är mörklila, fast det syns inte på bilden.


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar