Please don't stop wanting me .

Har gått omkring med stegring/feber hela dagen och fy usch så dåligt jag har mått. Ligger i sängen under täcket nu och försöker pigga upp mig med både pizza och pepsi. Får verkligen hoppas på att febern och snuvan snabbt försvinner nu när jag har en massa prov och grejer. Förstår inte riktigt hur jag ska orka läsa något mera idag.
Dessutom måste jag vara helt frisk till veckoslutet då vi ska fira Paulina!
 
Mitt schema de tre senaste timmarna har bestått av candy crush, Spotify och det senaste avsnittet av How I met your mother. Nu börjar huvudvärken ta vid igen, så ska ta en burana, fortsätta lyssna på John Newman och göra mitt bästa för att ladda upp inför imorgon. Vilken tur att jag börjar först klockan 1.
 
 
Den här nya musikvideon släpptes faktist så sent som idag. Även fastän John Newmans utséende inte precis är till hans fördel (enligt mig ialf) så är hans röst fantastisk och han har även fått till flera bra låtar. Tänk att han bara är 23 år gammal! Otroligt mogen för sin ålder skulle jag säga. "Losing sleep" är hans tredje singel efter "Love me again" och "Cheating" som båda finns med på min spotifylista.

The sun don't shine without you .

Tjolahopp. Övningarna inför luciatåget mm har börjat på eftis och i skolan är det provvecka på gångs. Har ingen motivation att gå igenom det jag missat i mattakursen, men något smått ska jag väl orka läsa. Sista kursen någonsin i matematik i gymnasiet.. Har endast två kurser historia, en kurs kemi och två kurser finska kvar efter den här veckan! Och en i modersmål också faktist. Känns lite dumt då jag redan har gått kurs 4 i modda i Karis, men tydligen har samma kurs här ett helt annat innehåll så fick inte den till godo. Samma sak var det med två av mina hissakurser som jag nu måste "gå på nytt".
 
 
Unnade mig själv ett extra gott kvällsmål idag. Lite före klockan 12 sprang jag till McDonald's som ligger ca 300 meter ifrån oss. Högst. Finns så många saker som är bättre med storstäder, och att ha nära till både ett snabbmatställe och en matbutik (Alepa) som är öppna dygnet runt är en av dem. Även ett apotek några kvarter bort har öppet hela natten. Hur bra som helst.

Dip dye och glögg .

Härligt veckoslut! Allt har gått super och kul har vi haft det. På fredag drack vi glögg i Serendi, öl hos Bamse och vin i Santa Fé. Igår hann jag äta kebab med Ben, dricka kaffe i nya Kaffestugan, kolla igenom butikerna i Karis, se nya filmen "Catching Fire" på bio i Ekenäs och till slut hamnade vi som vanligt i Nox. En lugnare dag har det varit idag, men vi har ändå varit aktiva och gått till ABC samt varit på en glögg innan jag körde hem till stan igen.
 






Fixade även dip dye åt mig med hjälp av Issu. Nöjd med resultatet. Jag blir så lätt trött på mitt hår.. Alltid roligt med en förändring. Mot våren/sommaren tror jag bestämt att det får bli en kortare frisyr! Fastän jag passar bra i långt hår så tycker jag att det är jobbigt. Så mycket skönare med lite kortare hår.

It's hard out here for a bitch .

Är riktigt trött och fnittrig. Trött eftersom det har varit en lång dag och klockan är över 12 på natten - Fnittrig och glad för att jag har ett mysigt veckoslut framför mig och får träffa favoriterna.
 

Bjuder på den här bilden. Mamma tyckte att jag såg så rolig ut i min ansiktsmask så hon fotade mig och tänkte nästan lägga ut bilden på Facebook. Som tur fick jag henne övertalad om att det var en dålig idé, men nu finns den åtminstone på min blogg! Säger nu god natt och önskar er alla en trevlig fredag samt helg.

I feel grown up with you in your car .

Tog som sagt blodprov igår. Skönt att få gå privat till Diacor då jag jobbar för Folkhälsan. Efter jobb åkte jag till mormor. Åt gott och blev hos henne över natten.
 






I morgon är det redan fredag! Så fort jag sagt tack för idag på eftis ska jag hoppa i bilen och köra mot Raseborg. 

De e för mörkt, så mörkt .

Så här efter jobb och skola sitter jag nu i soffan och ser på både fredagens Idol och fotbollsmatch som jag inte har hunnit med ännu. Ronaldo - Zlatan i rutan, Portugal - Sverige alltså, lite försenat, men nästan lika bra ändå. Ska spola lite snabbt igenom matchen tror jag så att jag sedan kan sätta på den andra kvalmatchen som kommer som bäst live på TV4.
 

Har en semi-lugn vecka på gångs. Länge sedan jag haft så här lite extra program. Måste väl fara och ta blodprov i morgon då jag har tid och kanske även träffa mormor. Även veckoslutets planer är ännu öppna. Annat är det med den 22:a december. Den dagen är nu bokad för en Tallinn-kryssning med flickorna. Super kuuul!
 
Ajja. Har helt glömt bort att svara på en kommentar jag fick. Så nu gör jag det; Jo, Mollys musikvideo är inspelad i Asien. Närmare bestämt i Kuala Lumpur. Syster och mamma åkte dit för inte så länge sedan för att spela in videon tillsammans med stylister etc. Stackars Molly var riktigt dålig ett par dagar med magsjuka och hög feber mm, men så duktig som hon är så klarade hon ändå av att arbeta och få videon gjord! Så klart skulle jag gärna ha åkt med till Asien, men den här gången gick det helt enkelt inte p.g.a. flera saker :)

Rock of Raseborg .

Har hunnit med en massa saker de här senaste dagarna. På torsdag fick vi vår nya bil, efter skolan tog jag en drink med Jasmine som fyllde år. Fredagen bestod av jobb samt utgång till Tivoli med ett gäng fina tjejer. Igår var det Rock of Raseborg där Molly uppträdde och efter det hängde jag med favoriterna till Serendi följt av Nox. Jättekul veckoslut och idag har vi bara slöat och fnittrat åt gårdagens alla minnen.
 
På bilden har ni Clarissa som också uppträdde igår i Ekenäs.
 


Mina favoritskor för tillfället. Systers super coola Converse med platå!

Tack syster för vår nya bil .

Oh no, det är en automat bil! Hur ska det gå då varken jag, mamma eller pappa har kört med automat växel mer än en gång var i våra liv? Haha.
 
 
Hur som helst, ni som har tid och möjlighet skall imorgon infinna er i Östra centrum klockan 4. Själv måste jag stiga upp tidigare än vanligt på morgonen för att fixa Mollys hår och annat smått. Dessutom måste jag också hitta något snyggt att sätta på mig.
 
Usch usch. Har ännu en hel sida kvar att skriva om bröderna Wright på engelska, så det tar sin tid. Får bara skylla mig själv som alltid lämnar sånt här till sista minuten.

Mera färger och kramar tack .

Måste erkänna att jag har brutit mot TRE hela regler. Mina egna regler då. Förra veckan då jag skulle till jobb så var det så fruktansvärt kallt ute. Jag hade så klart för lite kläder på mig, så sprang in till H&M som ligger precis vid eftis för att söka efter en billig tröja. Hittade en riktigt fin på rea och huppsis, så var den köpt.
 
Nåja, vilka var då reglerna som jag bröt? För det första är tröjan SVART. Jag har förbjudit mig själv att köpa svarta kläder eftersom det är så dystert och tråkigt. Nå som tur så har den även vitt i sig, så helt mörk är den inte. För det andra så var den ett spontanköp, vilket jag också undviker i stort sätt. För det tredje så är det en tröja. Jag behöver inte mera tröjor då jag just har fått hem tre stycken från Nelly..
 
 
Åtminstone så ångrar jag inte mitt köp. Har ändrat mättnaden och ljuset i bilden en aning, men man kan ändå se ganska bra att jag har färgat håret. Det är mörkare samt mera kastanjebrunt nu. Bara topparna som måste klippas ännu!
 
 
Haha. Skrev i något inlägg att jag inte alls hinner med någon träning, men ni kan aldrig tro så mycket jag får motionera på eftis. Idag spelade jag t.ex. innebandy ute i regnet med killarna i långt över en timme så att jag var riktigt svettig då vi gick in. Tror dessutom att jag gör något rätt som eftisledare då en av de busigaste killarna idag gav en kram åt mig. Det sägs att man mår bättre då man får flera kramar per dag och kramar får jag verkligen av barnen så det räcker och blir över. De är så fina allihop.

Dumma höstmörker .

Efter en konstigt tung måndag var det skönt att komma hem efter jobbet och bara äta sushi och mysa med hunden. Nu ska jag ta itu med läxor innan jag påriktigt somnar med datorn i famnen.



Skulle jag få bestämma vad jag skulle göra just nu utan att tänka förnuftigt så skulle jag ta en skön dusch, fixa mina naglar och se på Nashville medan jag äter något gott till kvällsmål. Men det får jag göra en annan kväll.

Avslutar min vecka .

Tänkte ännu fylla på med ett inlägg innan jag lägger mig. Den här söndagen har varit jättebra. Började dagen med att köra till Borgå igen en gång för att fira pappa på farsdagen tillsammans med syster. På vägen hem plockade vi upp mormor som kom till oss för att se på The Voice Kids. Duktiga jag lagade sushi åt oss alla och även kladdkaka till efterrätt. Har nu firat denna fina söndagkväll med allt för god mat och vin, alltså på bästa sätt.
 
Hoppas du har haft en bra farsdag pappa! Så här söta har vi varit en regnig dag i Svergie. Di facto så var vi och hejade på syster som tävlade i Julias Stjärnskott då.
 
Ser (lite i smyg) fram emot en ny vecka med jobb och skola. Nästa veckoslut ska Raseborg besökas och jag hoppas verkligen att jag då hinner festa lite med mina tjejer vilket jag inte hunnit göra på en bra tid nu. Men före det festas något alls så ska igen flera skolarbeten bli klara, mormor ska träffas, nya Stockmann besökas och så ska jag fixa en massa andra småsaker. Hoppas ni haft en lika bra helg som jag och så inleder vi en ny vecka med ny energi!

If I ever grow up .

Usch fy vad det har varit svårt att hålla tyst om vinsten, men nu är det ute och så är hennes nya musikvideo också! Tänk att få ge ut en singel vid 14-års ålder samt bli signad av Universal Music. Så stort att inte ens vi här hemma riktigt har fattat det ännu tror jag. Observera att hon inte fick göra detta endast för att hon vann The Voice Kids, utan för att hon verkligen var så pass bra och för att hon har det i sig så att säga. 
 


Här har ni i alla fall hennes första singel, "If I Ever Grow Up", och förhoppningsvis blir det ännu fler! GRATTIS SYSTER ♥ Ni hittar henne på Instagram under namnet mollyrosenstrom.

Dags för final .

Nog är ni väl alla taggade och färdigt framför TV:n?! Alldeles snart börjar finalen av The Voice Kids! Jag varnar er, alla finalister är helt sjukt bra.
 
 
Söta lilla syster har vuxit något otroligt under de senaste åren, se bara hur liten hon var ännu för några år sedan då vi besökte Oslo och Norge. Hejar såklart på henne och kommer alltid att stötta henne som syster och som artist, var vi än hamnar i världen. Team Molly! Dessutom ska ni ta och läsa dagens HBL om ni inte gjort det ännu. Där finns nästan ett helt uppslag om syster :)

Turbo 3D .

Efter jobbet igår kom mamma på den goda idén att bjuda mig och Molly på kinesisk restaurang. Mätt och belåten hoppade jag spontant in i bilen och körde till Borgå för att träffa pappa och småbröderna. Och Anna förstås.

Var lite spontan idag igen då jag tog med mig pojkarna på bio. Jätteroligt och Elmer tyckte att det nog var den bästa lördagen i hans liv.




Connected, but alone ?

Känns som att jag skulle ha brist på något att blogga om. Liksom jag vet inte alls vad NI vill läsa om. Min vardag, mina outfits, musik, tankar? Vill ni ha mera bilder eller text? Jag bloggar mest för min egen skull, men då närmare 100 läser min blogg varje dag så vill jag gärna att det jag bloggar om är ens lite intressant. Så kommentera gärna era åsikter eller dela med er av era idéer så blir det lättare för mig att blogga och också roligare.


Super skönt med fredag imorgon efter en tung vecka och jag har äntligen en helg utan extra planer! Sånt är också skönt ska ni veta. Tycker ibland om att ta dagen riktigt som den kommer. Några små saker ska jag hinna göra under min lediga tid, men i princip finns det inga stora måsten.

I Spanien med pappa & company .

Hade egentligen tänkt göra ett inlägg med gamla bilder på mig själv från olika år osv, men fastnade istället i albumet "Spanien -11". Speciellt en bild var hemskt komisk. Konstigt att jag aldrig har märkt förut var exakt jag håller avokadona..
 
 
Nästan lite synd eftersom det för övrigt är en lyckad bild! Passar på att lägga upp några andra bilder från denna resa som gjordes för snart tre år sedan.
 


Behöver jag ens säga att jag längtar tillbaks?

Som om du aldrig funnits .

Skrev just ett långt inlägg om vad jag har ätit idag (eller ja, rättare sagt inte ätit), men sedan märkte jag hur ointressant det måste vara för er andra att läsa om det. Visst brukar jag blogga om mat och sånt ibland, men då jag har skrivit ca 18 rader om äppel så känns det väl aningen konstigt.
 
Så nu blir det ett sådant här flummigt inlägg i stället. Var och talade med studiehandledaren på morgonen. Märkte att jag har flera kurser kvar än jag trodde, men det borde ordna sig. På jobbet träffade jag en minst sagt intressant person, veckans tredje och sista vikarie. Hela dagen har känts riktigt givande och jag är så glad att jag har möjligheten att jobba med så härliga barn.
 

Hur kul som helst !

Dog nästan av skratt då jag hittade mig själv och tjejerna i Mathisse's nya musikvideo till låten "Go ahead". Måste naturligtvis print screena några bilder och visa dem för er här på bloggen. Ganska skoj att vår kväll blev förevigad på det här sättet.
 
 
Förutom att vi är med i musikvideon så är själva låten skitbra! Här har ni den, varsågoda.
 

Ulrika - Animal .

Andra dagen "ensam" på jobb. Har fått jobba med två olika vikarier dessa två dagarna och i morgon kommer det igen en ny. Lite småjobbigt för både mig och barnen med olika vikarier hela tiden, men helt okej har det annors gått.
 
Måste bli på övertid idag, vilket betyder att jag missade skolan. Trött och hungrig kom jag hem i mörkret med bilen och nu ligger jag helt enkelt i sängen och samlar krafter. Ska försöka orka med skolarbeten ännu ikväll före jag ser ett avsnitt Revenge och börjar sova.
 
 
Har inget emot mörker, men då det ska vara kolmörkt redan klockan 5 på eftermiddagen så blir man ju smått deprimerad.

Buzzcut Season .

Okej, jag måste fylla på min lista med "perfekta album". Lordes nya skiva, Pure Heroine, är helt supeeer. Har verkligen drogat den de senaste dagarna. Måste förbjuda mig själv från att lyssna på låtarna fler gånger nu så att jag inte tröttnar på dem så fort.
 
 
 
 
Ja-a. För övrigt så har jag en sådan hemsk längtan utomlands. Allt skulle duga just nu. Ett veckoslut i Barcelona, jobba som au pair i London ett år, studera i Paris, fara på en kryssning till Tallinn eller helt enkelt resa jorden runt. Någon som sponsrar? Nej, men helt allvarligt så skulle jag behöva se världen lite grann igen.

En timme för tidigt på jobb .

Kom frivilligt tidigare till jobb idag så att jag skulle hinna förbereda lite inför farsdagspysslet. Försöker som bäst skissa en mall till en slips. Kaffe och morot piggar upp min måndagmorgon.


Så där kort och lite flummigt .

Efter discot på fredag körde jag iväg mot Dalsbruk. Plockade upp Josefin i Kyrkslätt som fick åka med till Karis där jag stannade en stund för att träffa flickorna. Väl framme i bruke blev det myskväll mitt i natten med film och vin. Alltid lika roligt att träffa kusin :)
 
På lördag var det fest som gällde och kvällen var jättelyckad. Tack till alla som ordnade halloweenfesten och till alla som gjorde min kväll så bra.
 
 
Tröjan på bilden är en av mina nya. Den här är från Issue 1.3 och är helt super mysig. Men nåja. Nu har ni fått ett kort och hastigt inlägg. Har några ganska tunga dagar framför mig så ska börja sova nu. Min arbetskollega är borta från jobbet måndag-onsdag, så jag har i princip allt ansvar för eftis under de dagarna. Många saker att planera plus flera skolarbeten som ska bli gjorda.